Learn English wherever you are.



9+ безкоштовних каналів для вивчення англійської на YouTube


 
Легко і цікаво самостійно вивчити англійську онлайн вам допоможуть відео канали на YouTube.
Їхньою перевагою є:
вони безкоштовні, все що потрібно – бажання, комп’ютер, Інтернет. Все! Просто вибираєте канал, тему для вивчення і вперед! Постійно викладаються нові відео з новими темами;
– як правило, їх створюють носії англійської мови, що мають високий рівень володіння актуальною (живою) англійською мовою. Це їх перевага порівняно з академічними курсами, де можуть вивчати англійську лише по підручникам. Ви зможете тримати розмову з англомовними і бути на висоті, вас буде приємно слухати;
 – теми відео – дуже цікаві, щось не сподобалось? Не проблема, ви можете вибрати серед великого числа аналогічних освітніх каналів;
ви одразу вчитеся сприймати англійську на слух та читати: відео супроводжуються субтитрами. Можна зупинити/відматати назад те що вам не зрозуміло.
Нижче список 9-ти безкоштовних каналів YouTube з відео англійською мовою, які ви можете використовувати для навчання або просто для розваги:
1. Duncaninchina – канал харизматичного Dunkana, який в формі гри навчає англійської.
2. Learn English with Steve Ford – розглядаються прикладні аспекти англійської.
3. Business English Videos for ESL – корисний ресурс для вивчення бізнес-англійської.
4. Bbclearningenglish – канал BBC (британської широкомовної корпорації)
5. PodEnglish – канал міжнародної школи англійської мови «EF & Englishtown»
6. JenniferESL – канал викладачки Jennifer, де вона детально пояснює основні аспекти англійської.
7. Real English – канал де Mike навчає «Реальної англійської».
8. The Daily English Show – тут навчають англійської за допомогою шоу. Новозеландка Сара коментує англійською свої пригоди, з субтитрами.
9. Sozoexchange – тут добре подається матеріал для покращення вимови. Використовується метод «Shadow Talk», коли ви можете тренувати вимову, слідуючи за промовцем.
P.S. Як показує час ця сторінка є досить відвідуваною, тому в допомогу додатково навожу ще канали з уроками англійською для більшого вибору, щасти:
10.  Learn English with Emma [engVid] – особливістю є практичне спрямування уроків. Ви зможете знайти урок під конкретну ціль (телефонні розмови, презентація тощо) та освоїти його. Викладає Емма.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Використання елементів STEM-освіти на уроках англійської мови.-виступ

10 Tips & Tricks, які зроблять ваші уроки більш інтерактивними.

Використовуйте графічні органайзери! Коли багато інформації про якусь тему, ідеальні павутини - чудовий спосіб організувати все це.