Де дивитись серіали і фільми англійською з субтитрами?

Серіали для вивчення англійської: словник, вправи та завдання на порталі Puzzle-English

Вивчати англійську за допомогою серіалів можна, якщо ці серіали спеціально адаптовані для перегляду, доповнені словниками та вправами. Дивитися улюблені серіали і вдосконалювати англійську можна з порталом Puzzle-English.
Puzzle-English створений спеціально для тих, хто хоче вивчити англійську.

 Які серіали пропонує портал?

Two and a Half Men

Американський ситком про двох братів, які є абсолютними протилежностями один одного. Ловелас Чарлі звик наповнювати своє життя любовними пригодами і веселими пиятиками з друзями. Вести такий спосіб життя йому дозволяють високі гонорари за написання рекламних пісеньок. Несподівано частиною життя Чарлі стає брат Алан з сином Джейком. Алан розлучився з дружиною, тому тепер трійця змушена жити під одним дахом – у цьому і полягає головна причина всіх непорозумінь і комедійних ситуацій.

Sherlock

Британський серіал про сучасного Шерлока Холмса, що насичений майже невловимими деталями творів Конан Дойля. Розкриття злочинів, новинки техніки, цікаві повороти сюжету і чудова розмовна англійська – ось головні переваги серіалу.



Spartacus: Blood and Sand


У серіалі представлена одна з версій долі Спартака – ватажка повстання рабів у Римській імперії. Війна, видовищні гладіаторські бої, інтриги і непередбачуваний сюжет змусять тебе стежити за подіями серіалу і вдосконалювати англійську.


Great Expectations

Серіал за мотивами класичного твору Діккенса. Захоплюючий кінороман, який дозволить тобі не тільки вдосконалити англійську, а й познайомитися з одним з найбільших творів англійської літератури.

Дивіться серіали і вивчайте англійську мову!
 Де подивитись / завантажити серіал?
Ну перше, що спадає на думку – це  група вконаткті – MovieVille.  Там ви зможете знайти хоч і не дуже велику, але деяку кількість серіалів. Але в цій соц. мережі є ще одна група, вона присвячена тільки серіалам англійською мовою - vk.com/best_tv_shows.  Якщо ж ви хочете отримувати найсвіжіші серії улюблених серіалів буквально через кілька годин після їх виходу в США  або деінде, то вам на eztv.it. Хоча цей ресурс для тих, хто вміє користуватись торент – клієнтами. Ще один ресурс – це цілий розділ з англомовними серіалами на ex.ua - www.ex.ua/1276523. Він теж постійно поповнюється новими серіалами та епізодами.

Якщо ж ви налаштовані більш серйозно, ніж просто переглянути декілька серій і відпочити, тоді вам обов'язково потрібно завітати в нашу рубрику English with Friends&Co. Тут, окрім улюблених епізодів з найпопулярніших серіалів, ви знайдете ще й невеличкий список нових слів та завдання, яке можна виконати прям на сайті!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Використання елементів STEM-освіти на уроках англійської мови.-виступ

10 Tips & Tricks, які зроблять ваші уроки більш інтерактивними.

Використовуйте графічні органайзери! Коли багато інформації про якусь тему, ідеальні павутини - чудовий спосіб організувати все це.